Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż może niezbyt wyszukane, ale za to bardzo dobre ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12183
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 221
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12183
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 221
Składniki
Głowkę kapusty drobno szatkujemy ,czosnek przeciskamy przez praskę dodajemy przyprawy,odrobinę koperku i pietruszki (suszonej bądz świeżej) i mieszamy.Następnie dodajemy majonez i znów mieszamy.
Do surówki proponuje dodać czerwonej papryki będzie bardziej kolorowo i pyszniej-ja niestety nie miałam papryki ;(