Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa surówka.Wyśmienicie pasuje np do pieczonego drobiu:)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
Składniki
Kapustę obrać z wierzchnich liści,umyć i drobno poszatkować.Seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach,natkę pietruszki posiekać.Połowę porzeczek zmiksować i dodać do nich olej,przyprawić cukrem,curry i solą.Połączyć kapustę,seler i natkę z resztą całych porzeczek,polać sosem i delikatnie wymieszać.