Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7231
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 189
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42488
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 243
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7231
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 189
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42488
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 243
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, dodać pokrojonego pomidora i ogórka. Warzywa wymieszać, polać oliwą z oliwek, octem winnym. Doprawić sokiem z cytryny.