Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł wzięty z "Książki (poniekąd) kucharskiej" pani Chmielewskiej. Jest to marchewka wytrawna, bez cukru (kto powiedział,m że jeśli surówka z marchewki, to tylko z jabłkiem i cytryną?). Dla tych, którzy lubią ciekawe połączenia smakowe.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 157
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 557
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1510
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 157
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 557
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1510
Składniki
Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach (ja jestem leniwa i zrobiłam to w malakserze).
Do utartej marchwi dodać chrzan, olej i sól. Dobrze wymieszać. Oczywiście chrzanu można dać mniej lub więcej, zależnie od upodobań. Smacznego :)