Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 719
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 594
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 719
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 594
Składniki
Seler i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach,zalać sokiem z cytryny,wymieszać.Z jogurtu,majonezu i przypraw wymieszać sos zalać selera dodać żurawinę wymieszać.