Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cykoria to wciąż niezbyt popularne warzywo w Polsce, a szkoda, gdyż ma wiele walorów odżywczych. I leczy!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7259
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42513
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 290
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7259
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42513
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 290
Składniki
Wykonanie: Cykorię, pora umyć, oczyścić następnie pokroić. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Warzywa wymieszać, skropić sokiem z cytryny, przyprawić do smaku i odstawić na 30 minut. Po czym dodać majonez, dokładnie wymieszać i posypać posiekanym koperkiem.