Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona surówka z kapusty pekińskiej.Sztandarowe danie w moim menu;):)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 15
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 661
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 178
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 15
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 661
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 178
Składniki
Kapustę umyć i pokroić dość drobno.Dodać paprykę i ogórek pokrojone w kostkę.Cebulę posiekać i dodać do całości.Doprawić do smaku przyprawami i dodać majonez,wymieszać całość.