Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadałam kiedyś za rukolą, ale to się zmieniło.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 80
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1024
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 80
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1024
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Składniki
Rukolę myjemy, osuszamy. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Czerwoną paprykę myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Pora kroimy w paseczki.Rzodkiewkę myjemy i kroimy w paseczki. Składniki dresingu mieszamy ze sobą, polewamy warzywa, mieszamy. Podajemy.