Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz zasuszyłam pieczarki i powiem tak,zupka ma inny smak .jest to smak podobny do leśnych suszonych grzybków. Więc jeśli nie mamy tych leśnych zasuszonych,polecam ususzyć pieczarki ,do bigosu,na pierogi czy uszka..wigilijne:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Pieczarek nie myjemy ,oczyścić z ciemnych stron i pokroić w plasterki około 1-1,5 cm Rozłożyć na pojemnikach suszarki i suszyć do całkowitego ich wysuszenia. Bardzo polecam ,zapach ich przypomina leśne grzyby ,smak w zupie zupełnie inny,dalej nie sprawdzałam,sądzę ,że nie pożałuję eksperymentu:)