Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na piątkowy obiadek z dodatkiem leśnych grzybów.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 44
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 70
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 29
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 26
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 21
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 44
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 70
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 29
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 26
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 21
Składniki
Dzwonka szczupaka myjemy i osuszamy. Posypujemy przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym /dość obficie/ i bazylią. Odstawiamy na 30 minut.
Rozmrożone grzyby siekamy na małe kawałki i dusimy na 1 łyżce masła.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy pozostałym masłem, układamy ryby , na nie grzyby,solimy, posypujemy serem i polewamy śmietaną.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika /170 st.C/ i pieczemy ok.35 minut.
Gotowe rybki podajemy z ziemniakami i dowolną surówką. Życzę SMACZNEGO!