Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 57
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1001
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1132
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 57
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1001
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1132
Składniki
Przekrawamy chlebek na dwie części Smarujemy jedna część masłem a drugą pesto ( u mnie samorobne ale można kupić słoik w sklepie)
Odsączamy mozzarellę i wcześniej umytego pomidora:) Kroimy w plastry i układamy na dolnym kawałku (jest on grubszy i będzie łatwiej go potem złożyć) Można lekko osolić pomidory ale to już zależy od smaku pesto:)
Górną część nakładamy na dolną i kroimy na cztery równe części
ładnie pakujemy w folię czy torebki i możemy wziąść ze sobą do pracy smaczności