Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z serii "szybko i prosto". Można dodać dowolne składniki zalegające w lodówce.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 688
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1495
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 688
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1495
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Składniki
Boczek kroimy w paseczki, por w półplasterki. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Szczypiorek siekamy.
Na gorącą patelnię wrzucamy boczek, kiedy wytopi się tłuszcz dodajemy por i smażymy razem do chwili aż por zmięknie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dorzucamy makaron i szczypiorek, dokładnie mieszamy i danie jest gotowe do podania.