Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szyszki oblane karmelem chyba każdy z nas pamięta ze szkolnego sklepiku. Także do dzieła ! W bardzo szybki sposób możemy sami je przyrządzić.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Do garnka przekładamy kajmak oraz połamaną na kostki czekoladę. Na małym ogniu cały czas mieszając gotujemy aż masa zacznie bulgotać.
Do szklanej miski dodajemy ryż a następnie przygotowaną masę. Wszystko razem mieszamy. Formujemy kulki zwilżonymi dłońmi. A następnie wkładamy do lodówki do zastygnięcia.