Sposób przygotowania:
Filetowane udka z kurczaka w miodzie
Filety z udek umyć, przyprawić solą i pieprzem, dodać łyżkę papryki i miód. Wszystko wymieszać w misce. Cebulę pokroić w paseczki. Rozgrzać na patelni łyżkę oleju i dodać mięso, smażyć na średnim ogniu (uważać, żeby się nie przypaliły). Od czasu do czasu mieszać. Jak mięso będzie podsmazone z dwóch stron, wtedy dodać pokrojoną cebulę. Smażyć razem aż mięso będzie gotowe.
![Filetowane udka z kurczaka w miodzie Filetowane udka z kurczaka w miodzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filetowane-udka-z-kurczaka-w-miodzie-192315.jpg)
![Filetowane udka z kurczaka w miodzie Filetowane udka z kurczaka w miodzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filetowane-udka-z-kurczaka-w-miodzie-192316.jpg)
![Filetowane udka z kurczaka w miodzie Filetowane udka z kurczaka w miodzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filetowane-udka-z-kurczaka-w-miodzie-192317.jpg)
![Filetowane udka z kurczaka w miodzie Filetowane udka z kurczaka w miodzie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filetowane-udka-z-kurczaka-w-miodzie-192318.jpg)
edytaha