![eli_555](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_KWADRAT_S/eli555-2940.jpg)
eli_555
Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]
Pieczarkowe klopsiki Eli w zalewie
eli_555
- TRUDNOŚĆ: średnie
- CZAS:
ocena: 5/5 głosów: 9
Pyszna alternatywa dla osób,które nie lubią ryb.
![Pieczarkowe klopsiki Eli w zalewie Pieczarkowe klopsiki Eli w zalewie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarkowe-klopsiki-eli-w-zalewie-29749.jpg)
Składniki:
Pieczarkowe klopsiki Eli w zalewie- 60 dkg pieczarek
- 1 czerstwa bułka
- 1 jajko
- 2 cebule
- 4 ząbki czosnku
- sól,pieprz,majeranek,przyprawa do mielonego
- bułka tarta
- olej
- Zalewa:
- 3 szklanki wody
- 1 szklanka octu
- 1 duża cebula(pokrojona w pólplastry)
- ziele angielskie,liście laurowe
- sól,cukier do smaku
Marika_1961