Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis chyba dość znany, ale jest tak dobra opcją na śniadanie, że warto go zamieścić.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2039
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7232
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2039
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7232
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Składniki
Foremki smarujemy i układamy składniki u mnie: 1. Szynka wędzona, rukola, parmezan 2. Salami, oliwki, ser gouda 3. Kiełbasa, papryka, ser gouda. 3 jajka roztrzepać dodać sól i pieprz i zalać foremki do połowy. Wstawić do piekarnka na 10 min. w temp. 190. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem.