Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4985
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9350
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3302
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4985
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9350
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3302
Składniki
jagody zmiksować,żelatynę namoczyć w 2 łyżkach wody ,aby napęczniała, śmietanę ubić z cukrem,do żelatyny dodać jeszcze 3 łyżki gorącej wody ,rozprowadzić ją i dodać do śmietany razem z jagodami,wymieszać.Rozłożyć na porcje i zostawić do stężenia w lodówce.Przed podaniem można udekorować bitą śmietaną i jagodami