Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-10-2012
Pyszne, pożywne i naprawdę ekspresowe danie z łososiem w roli głównej. Polecam wszystkim fanom tej smacznej ryby.
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 1737
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 82
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 200
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 1737
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 82
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 200
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 49
Składniki
Łososia wrzucić na suchą patelnię teflonową, polać połową cytryny i posypać pieprzem. Rozdrobnić łososia i podgrzewać, aż mięso się zetnie. Dodać śmietanę i koperek wg uznania lub sos koperkowo-ziołowy, wymieszać i podgrzać. Można zagęścić łyżką mąki, jeśli sos wyjdzie zbyt rzadki. Podawać z ugotowanym al dente makaronem.