Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na młodą podsmażaną, młodą kapustę z koperkiem i ze śmietaną. Idealny dodatek do mięs lub też do samych młodych ziemniaków. Doskonale smakuje następnego dnia po odsmażeniu.
Dzisiaj kociołek pełen dobroci i smakowitości. Jak mówią dla każdego znajdzie...
Odsłon: 304
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne szaszłyki z grilla, takich jeszcze n...
Odsłon: 4057
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6473
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 162
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68763
Dzisiaj kociołek pełen dobroci i smakowitości. Jak mówią dla każdego znajdzie...
Odsłon: 304
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne szaszłyki z grilla, takich jeszcze n...
Odsłon: 4057
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6473
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 162
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68763
Składniki
Cebulę drobno pokroić, posolić i wygnieść, tak aby puściła sok (dzięki temu będzie mniej ostra) Boczek pokroić w drobną kostkę lub w cienkie paseczki W głębokim garnku rozgrzać masło i dodać boczek. Kiedy się podsmaży dodać cebulę. Posiekać kapustę na drobne paseczki i dodawać stopniowo do garnka, tak aby każda porcja trochę się obsmażyła. Dusić wszystko na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem. Kiedy kapusta będzie już prawie miękka dodać posiekany koper. Na koniec dodać pół szklanki śmietany, rozrobionej w odrobinie zimnej wody. Poczekać aż wszystko się zagotuje.