Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustka troszkę inaczej:)
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 316
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 2411
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 143
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 157
Przepis dnia
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 316
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 2411
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 143
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 157
Przepis dnia
Składniki
Kapustę oczyszczamy,myjemy,kroimy drobno,wrzucamy do garnka i zalewamy 2-3 szklankami wody. W czasie gdy kapusta zaczyna się gotować obieramy rabarbar,kroimy w ok 2 cm kawałki i wrzucamy do kapusty.Mieszamy i gotujemy ok 15-20 min. Odsączamy,dodajemy zasmażkę zrobioną z masła i mąki,przyprawiamy cukrem,solą i pieprzem,mieszamy,smacznego.