Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdjęcie wyszło średnie, ale mówią, że smak jest najważniejszy :))
Szybka i smaczna
Odsłon: 1642
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2345
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 145
Szybka i smaczna
Odsłon: 1642
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2345
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 145
Składniki
Kapustę poszatkować (dość grubo), posolić, dodać suszony koper, zalać litrem wody. Gotować około 15 minut (od zagotowania), na 5 minut przed końcem dodać cebulę pokrojoną w piórka. Ugotowaną kapustę odcedzić, dodać skwarki ze smalczykiem, zawiesinę z mąki i wody. Kapustę pogotować jeszcze chwilkę na wolnym ogniu, doprawić pieprzem, octem i cukrem.
Smacznego.