Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 172
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 172
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 186
Składniki
Ściąć górę z wyżej wymienionych bułeczek. Wydrążyć środek i zachować, ponieważ będzie potrzebny.
Podsmażyć 5 plasterków krakowskiej i włożyć do bułeczek.
Na tej samej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę zwyczajną.Potem dorzucić grzyby (oczyszczone i posiekane na plasterki). Podsmażyć do miękkości i dorzucić do tego cebulę. Usmażyć do miękkości cebuli.
Co ciekawe dodać do tego środek wydrążonych bułeczek, porozrywany na drobne kawałeczki. Dosmażyć chwilkę.
Nałożyć farszu do bułek ułożonych w brytfance do pieczenia i posypać żółtym serem.
Piec do rozpuszczenia się sera.