Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalesniki te sa bardzo syte, mozemy je podac w wersji wegetarjanskiej lub z kurczakiem, ich nieodlacznym elementem jest sos salsa.
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 707
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 28
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4945
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 174
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 707
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 28
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4945
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 174
Składniki
Warzywa szatkujemy i kroimy.Rozgrzewamy olej na patelni, piekarnik nagrzewamy do 180C.
Na rozgrzany tluszcz wrzucamy warzywa i dusimy az troche zmieknal, wrzucamy ryz i doprawiamy.Dodajemy Salse i dusimy jeszcze chwile, az sos sie troche zredukuje.
Placki nalesnikowe skladamy na pol na blasze, otwieramy i na jednej polowce ukladamy nasze warzywa z patelni, posypujemy serem zoltym i zamykamy nalesnik(przykrywamy), aby sie nie otworzyl w trakcie zapiekania mozemy w piac w nie wykalaczke.Wstawiamy do piekarnika na okolo 10 minut(az ser sie zapiecze).
Podajemy z salata skropiona oliwa z oliwek i balsamico oraz sosem czosnkowym w osobnej miseczce. Smacznego!