Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36699
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 144
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 88
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36699
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 144
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 88
Składniki
Rybę umyć, wyfiletować. Paprykę pokroić w paski, cebulę w krążki, czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać z olejem, 2 łyżkami soku z cytryny, solą i pieprzem. Pergamin natłuścić, ułożyć na nim warzywa, na nich porcje ryby i zawinąć. Piec w nagrzanym piekarniku do temp. 180oC przez 30-35 minut.