Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie fryteczki mają ciekawy orientalny smak, idealne jako przekąska, lub dodatek do dań
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4429
Szybka i smaczna
Odsłon: 204
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 142
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 307
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 460
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4429
Szybka i smaczna
Odsłon: 204
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 142
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 307
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 460
Składniki
Pasternak obieramy i kroimy w paseczki, posypujemy, przyprawą grilla, słodką papryką, pieprzem Cayenne, kminem rzymskim, cukrem, polewamy odrobiną oleju, dokładnie mieszamy i pieczemy na blaszce, w piekarniku na 200 C ok. 25 minut.