Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa i smaczna przystawka w orientalnym stylu.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 210
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 251
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 417
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 210
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 251
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 417
Składniki
Mieso,cebulke, kapuste, sol, sos hoisin wymieszac razem. Kulke wielkosci malego orzecha wloskiego nalozyc na srodek kwadratu z ciasta. Brzegi kwadratu posmarowac dookola roztrzepanym jajkiem. Zlepic za soba przeciwlegle rogi kwadratu tworzac cos w rodzaju "poduszeczki", nastepnie chwycic "czubek" (czyli zlaczone razem rogi ciasta) i skrecic je mocno.
Smazyc w woku na dobrze rozgrzanym oleju na zloty kolor. Odsaczyc na reczniku papierowym. podawac z sosem chili