Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto na każdą okazję i każde podniebienie
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
masło,szkl.cukru i 4 żółtka- utrzeć na puch. Następmie +mąkę,proszek do piecz., 3 łyżki mleka, ubitą pianę z 2 białek i ewentualnie zapach. upiec ok 20-30 min , 180-200 stopni C. Na upieczone ciasto wyłożyc owoce, polac je gorącym budyniem. Na gorący budyń ułożyć herbatniki i pozostawic do wystygniecia. polac polewą. SMACZNEGO