Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka do obiadu.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1710
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1710
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Wykonanie: Buraczki umyć i ugotować w skórce . Przestudzić, obrać i zetrzeć razem z jabłkiem. Wlać mleko, oprószyć mąką, zagotować i przyprawić sokiem z cytryny i cukrem.