Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki trochę odchudzony przepis na burgera, żeby było smacznie i zdrowiej.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7190
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 40
Składniki
Cebulę drobno posiekać, połączyć z resztą składników. Uformować burgery- z tej porcji wychodzą cztery duże, grillować na foli, żeby się nie rozpadły. Kiedy będą gotowe, wrzucić na chwilę przekrojoną bułkę, będzie chrupiąca.
Wszystkie składniki na sos zmiksować w blenderze, to tylko przykładowe ilości i jeśli chcemy więcej sosu to trzeba je podwoić.
Pieczywo i dodatki w/g uznania-SMACZNEGO