Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ani trochę nie przypomina bigosu, który wszyscy dobrze znamy ale jest tak samo pyszne:)
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 31
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 18
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 25
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4442
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 31
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 18
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 25
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4442
Składniki
Pokroić mięsko w kostkę, podsmażyć prawie do miękkości, posolić i popieprzyć. Pieczarki pokroić w paski tak samo cebule, paprykę i ogórki, wszystko podsmażyć na oleju następnie połączyć z mięsem. Na koniec dodać przecier, keczup i musztardę, przyprawić do smaku.