Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1193
Polecam.
Odsłon: 264
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 52
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 313
Polecam.
Odsłon: 1193
Polecam.
Odsłon: 264
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 52
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 313
Składniki
Kapustę kiszoną przekroić kilka razy, zalać wodą i pogotować w odkrytym garnku.Słodką kapuste i obraną cebule poszatkować, ugotować, dodać do kapusty kiszonej.Mięso pokroić na małe kawałki, smarzyć na tłuszczu,gdy kapusta na pół ugotowana wrzucic mieso wraz z tłuszczem, dodać listek bobkowy, ziele agielskie, powoli gotowac. Kięłbasę obrać, pokroic na kawałki, boczek pokroić w grubą kostkę wtopić, włożyć do kapusty. Bigos doprawić solą, pieprzem, dodać przecier pomidorowy.