Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy okazji testowania przepisów na brownie ciemne, testowałam przepisy na brownie białe i tu także znalazłam swój ideał :)
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 51
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 63
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 357
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 51
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 63
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 357
Składniki
Białą czekoladę z masłem roztopić na parze i odstawić do wystudzenia. Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę pszenną z proszkiem, wiórki kokosowe oraz aromat waniliowy i zmiksować. Na koniec dodać czekoladę z masłem i wymieszać. Masę przelać do formy 20x35 cm wyłożonej papierem do pieczenia i piec 20-25 min w 180 stopniach. Smacznego :)