Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu, smaczne, znika błyskawicznie...
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 263
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 218
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 277
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 263
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 218
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 277
Składniki
Uparować/ugotować brokuły podzielone na różyczki, ugotować jaja na twardo.Wymieszać śmietanę z majonezem i wyciśniętym czosnkiem.Pomidory i jaja pokroić w ósemki, razem z ostudzonymi brokułami ułożyć w tzw."artystycznym bałaganie" w niskim,szklanym naczyniu.Odstawić do lodówki.Tuż przed podaniem polać gęstym sosem czosnkowym.
Pozostałe składniki trzymać w lodówce celem nieustannego dokładania... Gwarantuję powodzenie przystawki na wszelkiego rodzaju imprezach...