Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty w kolejnej odsłonie. Tym razem postawiłam na wyrazisty smak i połączyłam czerwoną kapustę z chrzanem. Polecam.
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 684
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1620
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 684
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1620
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i odstawić, najlepiej na całą noc. Następnego dnia kapustę zalać gorącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie miękka i straci nadmiar soli. Groszek konserwowy osączyć z zalewy, dodać do kapusty. Warzywa połączyć z majonezem i chrzanem żurawinowym. Całość wymieszać, ewentualnie doprawić odrobiną soli. Jeżeli surówka będzie mało wyrazista, można dodać nieco więcej chrzanu, wszystko zależy od naszego podniebienia.
Smacznego.