Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy latynoamerkański "Pieprz chili z mięsem". Przepis zaczerpnięty z książki M. Simonnet "Ugotujmy to dzisiaj", Tormont International Ltd. 1994. Świetne jako gorące danie na imprezach, zawsze wszystkim smakuje. Do oryginalnego przepisu dodaję jeszcze kukurydzę z puszki i łyżkę przecieru pomidorowego.
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Składniki
W dużym rondlu(wok też się świetnie nadaje) rozgrzać olej, roztopić masło i smażyć mięso z cebulą na małym ogniu.
Dodać pozostałe składniki i przyprawy.
Smażyć dalej na małym ogniu jeszcze 25-30 min.
Podawać potrawę bardzo gorącą z chlebem lub ryżem. Gotowe.