Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkreśla smak wielu wielkanocnych potraw. Zaostrza apetyt.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 694
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 694
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połowę. Z jajek wyjąć żółtka, rozdrobnić łyżeczką lub widelcem, połączyć z chrzanem. Składniki utrzeć na, w miarę możliwości, gładką masę. No i gotowe :)) Uwaga: U mnie białka zjadła kocica, ale można je zjeść samemu, z bułeczką posmarowaną masełkiem.
SMACZNEGO!