Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka na deszczowe popołudnie
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodać jajka, kawę i mąkę. Dokładnie wszystko wymieszać.
Z ciasta toczyć kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i rozgniatać. Posypać na wierzchu czekoladą
Piec w 180 stopniach przez około 25 min w piekarniku z termoobiegiem.