Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo proste tanie i szybkie! a przy tym jakie smaczne!!!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 33
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5346
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 400
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 33
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5346
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 400
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Składniki
Zetrzec marchewki na tartce z malymi oczkami i odlozyc na koniec.
Ubic jajka z cukrem przez chwile. po czym dodac olej (lub maslo ostudzone) po chwili wsypac make zmieszana z proszkiem do pieczenia, szczypte soli i cukier waniliowy lub sok z cytryny.
Nastepnie wrzucamy starta wczesniej marchew. mieszamy mikserem przez chwile az do uzyskania jesnolitego ciasta. przelewamy na tortownice wysmarowana maslem i obsypana maka. Piec w 190°-200° przez 50 min (PIEKARNIK WENTYLOWANY)