Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad i nie tylko na zimno też jest smaczne.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 662
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 662
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Piersi i boczek kroimy w zdłuż w cienkie paski. Bierzemy kawałek piersi na niego kładziemy plasterek boczku robimy nacięcie na środku i przewijamy jak faworka, solimy i pieprzymy, następnie moczymy w jajku i bułce i kładziemy na patelkę z rozgrzanym olejem.