Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo ma jednak niezwykle szerokie zastosowanie :) Nawet do panierki nadaje się idealnie. Tak przygotowana rybka smakuje naprawdę wybornie!
Kremowy sernik z dodatkiem serka mascarpone, z kokosem i mielonymi migdałami....
Odsłon: 28
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15714
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1630
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 123
Kremowy sernik z dodatkiem serka mascarpone, z kokosem i mielonymi migdałami....
Odsłon: 28
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15714
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1630
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 123
Składniki
Wykonanie: Filety rybne posolić i odstawić w chłodne miejsce.
Piwo wymieszać z żółtkami, mielonym kminkiem, ubitą pianą z białek i lekko wymieszać.
Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolno na tłuszczu. Po usmażeniu wstawić rybę na kilka minut do piekarnika aby wewnątrz nie była surowa. Podawać na zimno i na gorąco.