Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne danie z woka dla miłośników frutti di mare :)
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 51
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 90
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 859
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 96
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 51
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 90
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 859
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 96
Składniki
Makaron zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 5 minut, by zmiękł. W woku rozgrzewamy masło, na którym podsmażamy posiekane dymki, starty imbir i posiekany czosnek. Po kilku minutach dorzucamy owoce morza, 4 łyżki sosu sojowego i łyżkę sosu rybnego. Dorzucamy pokrojoną w kostkę paprykę, odcedzone pędy bambusa i sezam. Przyprawiamy szczyptą chili. Smażymy kilka minut,,aż owoce morze będą miękkie. Dorzucamy makaron i mieszamy. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)