Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pomysł na przepyszne śniadanko lub przekąskę:) Wyśmienite połączenie koziego serka ze szpinakiem, truskawkami i płatkami migdałowymi, polecam:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 51
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Z chleba przygotowujemy grzanki w tosterze lub w piekarniku. Grzanki smarujemy kozim serem, na każdą kładziemy listek szpinaku, pokrojone w plasterki truskawki, oprószamy delikatnie świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Górę obsypujemy uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałów. Smacznego:)