Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione grzyby,zwłaszcza w zimie kiedy mamy ochotę na grzybowy sosik lub zupę.Odmrażamy doprawiamy do smaku i gotowe:)
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1072
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 36
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1072
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Składniki
Oczyszczone i zdrowe grzyby,pokroić w kostkę,przepłukać. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć.Na usmażoną cebulę dać grzybki i dusić około 35min. Część można zużyć do sosu na bieżąco,a pozostałe wystudzone dać do pojemników lub woreczków i zamrozić. Ja dałam do woreczków,mniej miejsca w zamrażarce zajmują. Można też dać do słoiczków,ale wtedy trzeba przez 3 dni ,po kilka godz.pasteryzować jak mięso.
Smacznego życzę!