Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
UMYTE I OSUSZONE JABLKA NADZIEWC NA PATYKI DO SZASZLYKOW BAKALIE UPRAZYC NA SUCHEJ PATELNI ; ROZDROBNIC W MALAKSERZE ; HERBATNIKI POKRUSZYC I POLACZYC Z BAKALIAMI. PRZYGOTOWAC SZEROKI RONDEL Z GRUBYM DNEM , WSYPAC CUKIER , DODAC WODE ;PODGRZEWC NA SREDNIM OGNIU OK 15 MIN AZ CUKIER PRZEKSZTALCI SIE W ZLOTY KARMEL . PODCZAS KARMELIZOWANIA MOZESZPORUSZAC RONDLEM / NIE WOLNO MIESZAC / ;UWAZAJ ZEBY SIE NIE OPRZYC. JABLKA KOLEJNO ZANURZAC W KARMELU I POTEM SZYBKO W BAKALIACH ODSTAWIC DO ZASTYGNIECIA.