Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do kolacji
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 33
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 706
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 82
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 33
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 706
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 82
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Składniki
Jajka ugotować na twardo.przekroić na pół.wydrążyć żółtka.W międzyczasie pieczarki pokroić podsmażyć, ostudzić zmiksować blenderem, dodać do żółtek dosypać koper, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać.Nakładać do "dziur" po żółtkach udekorować kiełkami rzodkiewki.Podawać schłodzone.