Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego dania wykorzystuję gotowaną wołowinę i warzywa rosołu.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 22
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 40
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 112
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 22
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 40
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 112
Składniki
Z rosołu, chrzanu i mąki przygotowuję sos. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Warzywa kroję w grubą kostkę. Do garnka z sosem wkładam plastry wołowiny i Pokrojone warzywa. Całość podgrzewam 5 - 6 minut.