Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PRZEPIS TEN WYCZYTALAM W PROFILU KULINARNYM NA NASZEJ KLASIE.WYPROBOWALAM NAPRAWDE PYSZNE CIASTO LATWE I SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU-POLECAM
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 31
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 701
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 80
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 31
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 701
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 80
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Składniki
ZOLTKA ODDZIELIC OD BIALEK,ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM PUDREM NA GLADKA MASE
UCIERAJAC DODAWAC KOLEJNO MAKE WYMIESZANA Z SODA,CYNAMON I KAKAO.
JABLKA OBRAC I POKROIC W KOSTKE,POLACZYC Z CIASTEM
BIALKA UBIC NA SZTYWNA PIANE I TEZ POLACZYC Z CIASTEM DELIKATNIE WYMIESZAC
TORTOWNICE WYSMAROWAC MASLEM I OBSYPAC TARTA BULKA WYLAC CIASTO I PIEC OK.45MINUT W PIEKARNIKU NAGRZANYM DO 170STOPNI
OSTUDZIC POLAC POLEWA CZEKOLADOWA I POSYPAC PLATKAMI MIGDALOWYMI