Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad i bardzo pożywny.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 540
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3884
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 171
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 732
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 148
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 540
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3884
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 171
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 732
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 148
Składniki
Kapustę poszatkować. Ziemniaki pokroić w kostkę. Marchew pokroić w krążki. Wszystkie składniki włożyć do garnka i zalać wodą dodać liść laurowy i odrobinę rozmarynu (można pominąć rozmaryn) i gotować. Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na patelni. Do ugotowanego kapuśniaku dodać boczek,przecier pomidorowy sól i pieprz do smaku. Na suchej patelni przygotować zasmażkę z mąki. Zasmażkę dodać do kapuśniaku i chwile pogotować. Podawać sam kapuśniak lub z pieczywem,można posypać dymką dodając wiosennego akcentu i aromatu. Smacznego!!!