Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
Składniki
Wymieszać przyprawy z musztardą i olejem,posmarować karkówkę,włożyć do woreczka do pieczenia.Cebulę,marchewkę pokroić według uznania,ser w drobną kostkę,pomidory w paski wymieszać wysypać na karkówkę.Zamknąć woreczek,włożyć do żaroodpornego naczynia bez przykrycia.Wstawić do piekarnika piec około półtorej godziny w 200 stopni przed końcem(około pół godziny) zmniejszyć temperaturę na 180 stopni.