Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,proste ,bezmięsne , "piątkowe" kotlety.
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 238
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 208
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 249
Dzisiaj zastanawiałam się czym zaskoczyć gości, jakie ciasto wymyślić i wyszł...
Odsłon: 238
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 208
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 249
Składniki
Pieczarki wraz z cebulą ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy jajko ,starty ser ,lubczyk ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko mieszamy ,dodając po trochu bułki tartej (tyle ,żeby powstała dość gęsta masa) ,formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanej oliwie. Przy pomocy papierowego ręcznika osączamy z nadmiaru tłuszczu.